Ons team

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Vitaal.nl is de praktijk voor houding & beweging, waarin een aantal gekwalificeerde therapeuten met elkaar samenwerken en elkaar op een positieve manier aanvullen en versterken.

Alle therapeuten van Vitaal.nl, werken volgens de Ontwikkelingsmotoriek  Niek Brouw. Een beproefde aanpak om effectief de oorzaak van fysieke en andere klachten aan het licht te brengen en te behandelen.

Naast een gedegen opleiding en jarenlange ervaring, heeft elke therapeut een of meerdere specialisaties. Dit kan zijn op het gebied van specifieke doelgroepen of juist ten aanzien van bepaalde klachten(patronen).

Hieronder stellen we ons team aan je voor:

Therapeuten

Bruno Treipl

Therapeut

Bruno Treipl studeerde in 1992 af aan de Hogeschool van Utrecht, in de richting Fysiotherapie. Hij werkte als sportfysiotherapeut in Zwitserland. Bruno is zich vanaf 1995 gaan specialiseren in de Ontwikkelingsmotoriek Niek Brouw. Hij werkt veel met sporters en professionele dansers. Ook coacht hij groepen in de praktijk en tijdens outdoor-events in de Spaanse Pyreneeën.

Marjan Simons

Therapeut

Na haar opleiding Fysiotherapie heeft Marjan vele aanvullende cursussen gevolgd tijdens haar zoektocht naar een meer totale aanpak van klachten. In de Ontwikkelingsmotoriek Niek Brouw vond zij precies wat ze zocht en sinds 1986 heeft zij zich hierin gespecialiseerd. Naast het behandelen van patiënten geeft zij diverse cursussen in deze methode. Marjan behandelt volwassenen, maar werkt ook veel met kinderen.

Hanneke Bakker

Therapeut

Hanneke Bakker doorliep de Fysiotherapie opleiding in Den Haag en studeerde in 1979 af. Sinds 1989 werkt zij al met de Ontwikkelingsmotoriek Niek Brouw. Hanneke heeft veel ervaring in het behandelen van en werken met zangers/musici en kleinkunstenaars.  Zij heeft 20 jaar les gegeven aan de deeltijd kleinkunstopleiding Thopss in Amsterdam.

Secretariaat

Marina Maassen

Administratief medewerker

Martine Groot

Office manager

Andere disciplines in onze praktijk

Onze collega’s op de afdeling

Vitaal.nl werkt direct samen met de praktijk voor manuele therapie van Adriaan Brouw. www.adriaanbrouw.com

Verder werken er:
Marleen Arends, coach – www.arendcoaching.com
Renée van Burk, holistisch diëtist – www.relaxenjoyeating.nl
Jeanet van den Engh, voedingsdeskundige – www.vczuid.nl
Martine Groot, bijzondere reizen op maat – www.creativetravel.nl
Daniëla Heijermans, letterijk en figuurlijk in beweging – www.levmetdaan.nl                       
Valerie Henkes, therapeut OMNB, www.valeriehenkes.nl
Bart Koot, fysiotherapeut en manueel therapeut –  www.fysiotherapievruchtenbuurt.nl

Ons gezamenlijke aanbod is zowel curatief als preventief van aard en gericht op de gezondheid en het welzijn van de mens.

Ook werken op onze locatie?

Binnen ons centrum is nog ruimte voor aanvullende dienstverlening. Het is mogelijk om sfeervol ingerichte praktijkruimtes te huren voor individuele behandelingen. Ook beschikken wij over een zaal, die inzetbaar is voor groepslessen, cursussen en presentaties.

Je bent van harte welkom. Neem voor meer informatie contact met ons op.