Play Video

Gratis webinar was een succes

Gratis webinar was een succes. Er zijn heel veel reacties op gekomen

 

Door de oefeningen heb ik een grotere vrijheid in mijn lichaam en houding gevonden waardoor ademsteun geen issue meer is en zingen gemakkelijker gaat. Mijn lichaam is nu mijn instrument en mijn stem is daar onderdeel van.
Inge - zangeres
Een aantal jaren geleden had ik als zanger vocale problemen die alles te maken hadden met chronische spierspanning in mijn lijf. Door de oefeningen heb ik meer bewegingsvrijheid en lichaamsbewustzijn gekregen. Hierdoor lukt het mij nu wat jarenlang niet lukte: zachtjes zingen, hoge noten zingen en met gevoel en plezier zingen.
Geertjan - zanger, basso profundo
De oefening(en) hebben o.a. geholpen minder krampachtig adem te halen en een opener geluid te krijgen op de trompet. En uiteindelijk draagt het bij aan een betere timing en controle over de ademhaling en tong waardoor ik mijn ideeën in improvisatie beter voor het voetlicht kan brengen.
Matthijs - trompettist
“Voor mijn persoonlijke leven is de waarde enorm geweest” “Ik voelde me als mens vaak vollediger na de oefeningen”
2 pianisten

Deel dit bericht