Oefenochtend

Na een Oefenochtend merk je het verschil…

Ervaar jij ook steeds de stress van alle dingen die gedaan moeten worden? Of zet je jezelf wel eens onder druk? Dan zou het zo maar kunnen dat je hierdoor je spieren en gewrichten hebt vastgezet. Soms is dit direct voelbaar maar soms ook niet. Hoe dan ook, na een Oefenochtend merk je het verschil.

De Oefenochtend maakt je vrij en beweeglijk zodat je beter bestand bent tegen stressfactoren. Eigen keuzes maken en prioriteiten stellen wordt “kinderspel”.

Iedere Oefenochtend is anders. Er wordt samen geoefend in een ongedwongen sfeer met specifieke oefeningen uit de houdings- en bewegingsmethode Niek Brouw. Je gebruikt hierin al je spieren in je lichaam, ook die spieren die je niet altijd tegenkomt in een sportschool of tijdens een boswandeling.

De Oefenochtend is maandelijks gepland en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Je kunt je individueel aanmelden, maar het is ook leuk om als koppel of als gezin deel te nemen!

Extra informatie

Data: Op 19 februari, donderdag 16 maart, zondag 14 mei en 25 juni zijn er weer een oefenochtenden, live in de praktijk en via Zoom (inschrijving via de website verplicht).

Tijd zondag: 10.00 – 12.00 uur
Tijd donderdag: 19.30 – 21.30 uur

Prijs: € 37,50 per persoon per keer.

Tijdens de Oefenochtend heeft ‘makkelijk zittende’ kleding de voorkeur.